Informacje

dodatkowe informacje o naszej restauracji..

Alergeny

Alergeny nie są szkodliwymi składnikami, mogą jedynie wywoływać uczulenie u osób posiadających alergię na dany składnik.
Informujemy, że produkty przez nas stosowane zawierają zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz)  oraz mogą się w nich znajdować śladowe ilości alergenów, m.in. jaja, orzeszki ziemne, soja, mleko, orzechy (migdały, laskowe, włoskie, nerkowca, pekan, brazylijskie, pistacjowe, makadamia, Queensland), seler, gorczyca, ziarna sezamu.